English Romanian French Italian
phone
Live Digital Web Studio

Softwebdesign Studio raspunde nevoilor specifice proiectelor companiei dvs. si le urmeaza in toate ciclurile de dezvoltare - analiza, planificare, dezvoltare, intretinere, imbunatatire. Toate site-urile web dezvoltate de Softwebdesign Studio folosesc tehnologiile PHP, JSP sau ASP.NET. Au fost realizate sute de proiecte web de diferite dimensiuni, utilizand PHP, JSP, PERL, C#, VB, ASP.NET.

icon SOLUTIA COMPANIE

Studioul ofera solutii pentru organizatii, companii sau persoane fizice. Fie ca creati un nou site web sau o aplicatie web de la zero sau restaurati una existenta, intotdeauna avem cea mai buna solutie pentru dvs.


icon TOTUL RESPONSIVE

Avantajele unui astfel de site web este că acesta poate fi vizualizat pe mai multe dispozitive ca: desktop-uri, tablete, telefoane mobile si poate fi administrat prin acelasi panou de administrare.


icon MARE EFICIENTA

Depinzand de nevoile dvs., Softwebdesign Studio codeaza site-ul dvs. personalizat cu sau fara sa foloseasca solutii pe platforme open-source care se potrivesc cel mai bine scopului proiectului.
SOLUTIILE NOASTRE

PORTOFOLIUL NOSTRU
icon
Softwebdesign Studio ofera consultanta IT pentru afaceri care consta in identificarea solutiilor necesare pentru a exploata infrastructura IT existenta in compania dvs. Se pot realiza optimizari si dezvoltari specifice necesare atingerii targetului tintit de compania dvs.

Softwebdesign Studio pune laolalta atat aspectele creative ale internetului cat si aspectele tehnice incluzand design, dezvoltare si publicitate.


PRETURILE NOASTRE

 • SITE WEB DE PREZENTARE
 • SITE WEB DE PREZENTARE
  Postat de: webmaster

  Doriti doar pagini web de prezentare si adrese de email cu numele companiei? Alegeti pachetul nostru Presentation Website Pack.

 • SITE WEB DINAMIC
 • SITE WEB DINAMIC
  Postat de: webmaster

  Doriti un site web cuprinzator care beneficiaza de trasaturi specifice, pe deplin adaptat pentru a satisface nevoile dvs.? Alegeti pachetul nostru Custom Website Creation Pack.

 • SITE WEB MAGAZIN ONLINE
 • SITE WEB MAGAZIN ONLINE
  Postat de: webmaster

  Detineti un magazin sau administrati o afacere online? Noi dezvoltam pentru dvs. o solutie personalizata pentru produsele dvs. Alegeti pachetul nostru E-commerce Solution Pack.

 • OPTIMIZARE SITE WEB
 • OPTIMIZARE SITE WEB
  Postat de: webmaster

  Site-ul dvs. nu este vizitat? Sau doar doriti sa creati unul nou? Un mic impuls pentru a aduce vizitatori v-ar prinde bine? Alegeti pachetul nostru Optimization Pack.


CONTACTATI-NE
Ne puteti gasi in Ploiesti, RomaniaFolositi formularul de contact pentru a afla orice informatie dorita. Veti fi contactat in cel mai scurt timp oferindu-va toate detaliile cerute de dvs. Va rugam completati toate campurile din formularul de mai jos.

address Ploiesti, Romania, Live Digital Web Studio

phone

websitewww.softwebdesign.ro