English Romanian French Italian
phone
Live Digital Web Studio

Softwebdesign Studio raspunde nevoilor specifice proiectelor companiei dvs. si le urmeaza in toate ciclurile de dezvoltare - analiza, planificare, dezvoltare, intretinere, imbunatatire. Toate site-urile web dezvoltate de Softwebdesign Studio folosesc tehnologiile PHP, JSP sau ASP.NET. Au fost realizate sute de proiecte web de diferite dimensiuni, utilizand PHP, JSP, PERL, C#, VB, ASP.NET.


TERMENI SI CONDITII

 • TERMENI SI CONDITII
 • TERMENI SI CONDITII - DEZVOLTARE WEB

  Site-ul web este publicat de Softwebdesign Studio Romania.
  Webmaster: inf.,ec. Mihai Cernea, furnizor de servicii de internet, crearea de site-uri web si SEO.

  Site-ul web este găzduit de www.alfaweb.ro, Ploiesti, Romania.

  Copyright:
  Orice copiere necorespunzătoare sau reproducere a acestui site web, prin orice mijloace constituie o încălcare a drepturilor de autor. In cazul in care reproducerea partiala ar fi luata în considerare, vă rugăm să ne contactati prin formularul de contact de pe site.

  Avertizare:
  Link-urile de pe acest site web pot redirecta utilizatorul catre site-uri externe al caror continut in nici un caz nu poate angaja responsabilitatea studio-ului web digital. Datele introduse in formularul de contact sunt folosite exclusiv in scopuri specifice. Aceste date nu vor fi furnizate vreunei terte parti fara permisiunea dvs. prealabila.


CONTACTATI-NE
Ne puteti gasi in Ploiesti, RomaniaFolositi formularul de contact pentru a afla orice informatie dorita. Veti fi contactat in cel mai scurt timp oferindu-va toate detaliile cerute de dvs. Va rugam completati toate campurile din formularul de mai jos.

address Ploiesti, Romania, Live Digital Web Studio

phone

websitewww.softwebdesign.ro