English Romanian French Italian
phone
Live Digital Web Studio

Softwebdesign Studio raspunde nevoilor specifice proiectelor companiei dvs. si le urmeaza in toate ciclurile de dezvoltare - analiza, planificare, dezvoltare, intretinere, imbunatatire. Toate site-urile web dezvoltate de Softwebdesign Studio folosesc tehnologiile PHP, JSP sau ASP.NET. Au fost realizate sute de proiecte web de diferite dimensiuni, utilizand PHP, JSP, PERL, C#, VB, ASP.NET.


SERVICII WEBMASTER

 • SERVICII WEBMASTER
 • SERVICII WEBMASTER - SOLUTII WEB

  Administrarea unui site web sau unei aplicatii web reprezinta modificarea, stergerea sau adaugarea de continut nou (text, imagini, animatii, link-uri...etc) precum si actualizarea structurii site-ului web.

  Activitatea de gestionare a unui site web trebuie sa urmareasca mentinerea sau cresterea numarului de vizitatori. Este imperativ ca dupa ce un site web a fost postat online, acesta sa beneficieze de servicii de administrare astfel incat paginile web sa ofere mereu informatii despre serviciile si produsele afisate in cadrul site-ului web.

  In cazul in care un site web nu este actualizat periodic, acestuia ii va scadea numarul de vizitatori iar pozitionarea sa in motoarele de cautare va fi mult mai slaba.

  Serviciile de administrare site web includ:
  • administrarea bazelor de date
  • introducerea in site-ul web unor noi servicii sau produse pe care compania dvs. le presteaza: informatii, oferte, poze, galerii foto etc...
  • verificarea functionalitatii site-ului sau a aplicatiei web
  • implementarea noilor tehnologii web
  • inscrierea in directoarele web
  • transmiterea manuala către motoarele de căutare majore.

  Preturile pentru aceste servicii variaza de la 25 la 80 euro/ora luand in considerare actualizarile dorite si depinzand de complexitatea lor.


CONTACTATI-NE
Ne puteti gasi in Ploiesti, RomaniaFolositi formularul de contact pentru a afla orice informatie dorita. Veti fi contactat in cel mai scurt timp oferindu-va toate detaliile cerute de dvs. Va rugam completati toate campurile din formularul de mai jos.

address Ploiesti, Romania, Live Digital Web Studio

phone

websitewww.softwebdesign.ro